xtecat BiN gmail BiN Accés moodle Accés weeras Accés clickedu

Informació general


L'horari d'oficina és de 10 a 13h, de dilluns a divendres. 

Fora d'aquest horari podeu fer les consultes via e-mail (Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.)  o al whatsapp del centre (936621639), i us respondrem el més aviat possible.

 

NOVETAT: Aquest curs hem introduït les llistes de distribució de whatsapp, dividides per cursos, com a eina de comunicació àgil i instantània. Per tal de rebre els missatges, els pares, mares i tutors cal que tingueu el número del centre (936621639) en els vostres contactes. 

 

-EXÀMENS DE RECUPERACIÓ DE PRIMER DE BATXILLERAT PEL SETEMBRE: exàmens 1btx setembre 2019 

-LLISTES DE LLIBRES ACTUALITZADES: LES PODEU TROBAR DINS L'APARTAT DE CADA CURS. CAL QUE LES REVISEU, PERQUÈ HEM DETECTAT ALGUN ERROR EN ELS CODIS ISBN, AIXÍ COM ALGUNA EDICIÓ DESCATALOGADA. AIXÒ NO ÉS PROBLEMA SI COMPREU ELS LLIBRES A LA LLIBRERIA PELEGRIN, PERQUÈ TENEN TOTES LES DADES. PERÒ SI ALGÚ ELS COMPRA EN QUALSEVOL ALTRE LLOC, CAL QUE REVISI LES DADES ACTUALS. Disculpeu les molèsties.

 

Documents de matrícula

En aquesta secció trobareu tots els documents en PDF per imprimir i entregar a secretaria, així com la informació sobre les sortides didàctiques i les instruccions per fer-ne el pagament.

Dins de cada curs, teniu el llistat de llibres. En el cas de primer, segon i tercer d'ESO, els kits de tecnologia van inclosos en la quota de material; per quart i batxillerat no n'hi ha.

Dins l'apartat de batxillerat, trobareu el full de tria d'itinerari.

Matrícula 1r ESO 2019/20

Matrícula 2n ESO 2019/20

Matrícula 3n ESO 2019/20

Matrícula 4t ESO 2019/20

Matrícula 1rBTX 2019/20

Matrícula 2nBTX 2019/20

 

 

 

 

 

 

end faq


GeneAjGvminesGvelbruguersGvTV


Ves al principi